Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μήλου σας καλεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 4.00΄ το απόγευμα, να γιορτάσουμε τη Γιορτή της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ της Προστάτιδας των Μεταλλωρύχων.
Ο Εσπερινός και η Λειτουργία θα γίνουν στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον  Πέρα Τριοβάσαλο.
Η Εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ θα ξεκινήσει στις 4.00΄ το απόγευμα από το Εργατικό Κέντρο Μήλου.
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μήλου, μετά τον Εσπερινό θα προσφέρει γλυκά και ποτά σε όσους επιθυμούν να περάσουν από το Εργατικό Κέντρο.


Εργατικός Κινηματογράφος:
To απόγευμα της Κυριακής 1/5/2011, στις 8μμ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΗΛΟΥ έκανε προβολή της ταινίας H απόλυση του Fabienne Godet, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου.


To πρωί της Κυριακής 1/5/2011 στις 11πμ
έγινε προβολή του ντοκυμαντέρ Χρεοκρατία, ένα βίντεο για την κρίση χρέους της Ελλάδας.

Δείτε το trailer παρακάτω

DEBTOCRACY from ThePressProject on Vimeo.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε δημόσια συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Μήλου, στις 8 Δεκεμβρίου 2010, με θέμα Οι εργασιακές σχέσεις στην εποχή του Μνημονίου. Εισηγητής ήταν ο Απόστολος Καψάλης, επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων μεγάλο. Ο κ.Καψάλης περιέγραψε όλες τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στις εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα από την αρχή της δημοσιονομικής κρίσης και το νέο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί για τα εργασιακά δικαιώματα. Εκτός από την γενική συζήτηση αναπτύχθηκε διάλογος και για ειδικότερα θέματα όπως τα προβλήματα των εργαζομένων στο Ατλάντικ της Μήλου.

Δημόσια συζήτηση για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Μήλου στις 14 Ιουνίου 2009. Εισηγητές ήταν ο βουλευτής Γιάννης Δραγασάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Κοινωνικής Καινοτομίας Δημήτρης Μιχαρικόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανικών-Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Μήλου Αθανάσιος Κεφάλας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σύρου Θοδωρής Μίτσικας, ο επιστημονικός σύμβουλος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηλίας Ιωακείμογλου, και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μήλου Αντώνης Καβαλιέρος.
SiCKO
Προβλήθηκε στο Εργατικό Κέντρο
την Πρωτομαγιά 2009


Συζήτηση με τον Γιάννη Κουζή, επιστημονικό σύμβουλο ΙΝΕ ΓΣΕΕ,
στο Εργατικό Κέντρο, 24 Απριλίου 2009Με επιτυχία οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Μήλου εκδήλωση για το ασφαλιστικό στις 14 Ιανουαρίου 2009
με ομιλητή τον κ.Ρωμανιά, επιστημονικό σύμβουλο του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην αίθουσα του δημαρχείου